Nu plecați la drum fără o asigurare de călătorie

Pentru toți turiștii români care doresc să petreacă momente pline de plăcere și de relaxare, călătoria trebuie să fie o experiență lipsită de griji și neplăceri. Distracția, buna-dispoziție și relaxarea pot fi asigurate dacă înainte de plecare vă faceți o asigurare de călătorie. Aceasta este necesară pentru faptul că vă scutește de grija unor cheltuieli neprevăzute, în cazul în care o problemă afectează buna desfășurare a călătoriei.

Indiferent de motivul călătoriei, de plăcere, ca turist, pentru a munci sau pentru a studia, pentru a participa la diferite evenimente, polița de asigurare este absolut necesară și binevenită, cu atât mai mut cu cât este și foarte accesibilă.

Cu o asigurare de călătorie se pot acoperi foarte multe pagube care pot interveni în orice moment nefericit. Printr-o asigurare de călătorie sunt acoperite cheltuielile medicale și repatrierea, dar și alte riscuri suplimentare: asistență juridică în străinătate, răspundere civilă, pierderea zborului, a documentelor sau a bagajelor, riscurile datorate practicării unor sporturi extreme etc.

Dacă asigurarea de călătorie este opțională atunci când călătoriți în statele în care cetățenii români nu au nevoie de viză de ședere, ea devine obligatorie atunci când călătoresc în celelalte state.

Asigurarea se obține ușor, completând un formular online sau de la orice agenție de voiaj sau companie de asigurări, chiar și în ziua plecării, iar pentru a încheia o asigurare de călătorie sunt necesare pașaportul și cartea de identitate. Asiguratorul are posibilitatea de a adăuga clauze suplimentare în contract, care să prevadă și alte despăgubiri. Sfatul este ca atunci când întocmiți o poliță de asigurare, să consultați cu atenție documentele, pentru a cunoaște clauzele prezentate, perioada de timp acoperită, tipul riscurilor asigurate sau valoarea acestora.

Costul asigurării de călătorie diferă în funcție de anumiți factori precum: vârsta, destinația și durata călătoriei. În cazul încheierii unei asigurări online, plata se face prin card bancar.

Brazil

Fotografia de calatorie

Calatoriile, mai ales cele in tari straine, ne prilejuiesc ocazia de a vedea locuri inedite noua si de a captura peisaje, cladiri, oameni prin intermediul fotografiei.

Citeste mai mult


Cum facem bani cu Adsense

Promovez acesta solutie de a face bani online pentru eu am un mic venit lunar de la Adsense intodeauna pe data de 23.

Citeste mai mult

Cautare


Anunțuri