Face bani pe internet in Romania

Bani online pe care ii poti castiga stand acasa este un domeniu foarte popular printre tinerii din ziua de azi.  Multa lume a inceput sa prefere un loc de munca de acasa din fata calculatorului fata de unul in care trebuie sa te duci la program de 8 ore ( 8 ore minim pentru ca de multe ori se depaseste cu mult acest program ). Am sa va prezint mai jos una dintre multele  metode de a face bani online.Afilierea este o metoda noua de a face bani pe internet in Romania dar care a luat un avant fenomenal in ultimii ani.

Ce presupune afilierea ? Prin afiliere faci bani online prin promovarea de produse si servicii in mediul online si primesti un comision in urma vanzarii. Comisioanele variaza de la de la 2% – 3% daca promovezi electronice si electrocasnice pana la 20 % -30% daca promovezi articole vestimentare si cosmetice.  Pentru a face bani din afiliere trebuie sa te inscrii la niste agentii de afiliere care le gasesti mai sus in tabel.

Cand se scot banii ? Banii din afiliere se scot in fiecare luna prin transfer bancar. De mentionat ca pentru a scoate banii trebuie sa ai minim 100 de lei ( comisioane realizate si platite de catre advertiseri ).

Cum promovezi produsele si serviciile ? Aici apare cea mai mare problema in privinta banilor online facuti din afiliere.  Multi dintre afiliatii care se inscriu renunta foarte usor si de multe ori nu ajunga sa scoata prima plata. Cel mai bun sfat ar fi sa continuati chiar daca rezultatele nu sunt dintre cele mai bune la inceput. O metoda pe care o recomand ar fi aceea a unui blog in care sa scrieti prezentari la produse si sa le recomandari cititorilor vostri spre a le cumpara. Metodele sunt multe in acest domeniu dar cea mai importanta este cea pe care o gasiti voi a fi cea mai productiva si ieftina ( pentru a acoperii eventuale costuri de hosting, publicitae, etc )

www.ireporter.ro/
Brazil

Fotografia de calatorie

Calatoriile, mai ales cele in tari straine, ne prilejuiesc ocazia de a vedea locuri inedite noua si de a captura peisaje, cladiri, oameni prin intermediul fotografiei.

Citeste mai mult


Cum facem bani cu Adsense

Promovez acesta solutie de a face bani online pentru eu am un mic venit lunar de la Adsense intodeauna pe data de 23.

Citeste mai mult

Cautare


Anunțuri

Partenerii noștri