Podgoriile din Franța vă invită la delectare

Pentru cei mai mulți dintre noi, Franța înseamnă în primul rând Paris, cu renumitul Turn Eiffel, cu Sena linișit curgătoare, cu Louvru încărcat de misterele trecutului și cu farmecul romantismului niciodată apus, răspândit pe străzi cu caldarâm și felinare.

Dar pentru cei care preferă să-și piardă pașii prin zone rustice, departe de tumultul orașului, dar aproape de inima naturii, Franța le oferă o sursă mai puțin exploatată de încântare și delectare atât a privirilor, cât și a papilelor gustative: renumitele regiuni viticole. Călătorind neobosiți prin această țară roditoare și fascinantă, vizitatorii pot opta pentru locuri pline de savoare, în care liniștea binefăcătoare a întinderilor înverzite, scăldate de lumina caldă a razelor de soare, se împletește cu pacea și impresia generală de veșnicie și de perpetuare continuă. Cramele și terenurile viticole își deschid cu drag porțile către turiștii doritori să-și încânte simțurile cu gustul dulce al vinului și inima cu sentimentul contopirii în sânul naturii statornice.

Regiunea Bordeaux este cu siguranță zona cu podgorii renumite în lumea întreagă, cu întinderi de viță-de-vie din care se obțin vinuri roșii, simboluri ale calității și ale celor mai savuroase arome. Vinurile Malbec, Pomerol și Graves sunt oferite spre degustare oricărui vizitator, însoțite de cele mai alese mâncăruri. Regiunea Alsacia, plină de coline acoperite de sate pitorești și întinderi nesfârșite de viță-de-vie, ascunde hanuri rustice, care oferă odihnă și mâncăruri delicioase însoțite de renumitele vinuri ale Alsaciei.

Podgoriile din Franța își invită vizitatorii într-o călătorie senzorială în timpul căreia atât simțul vizual, cât și cel gustativ sunt exploatate la maxim. Fără a avea pretenția de a fi un cunoscător al renumitelor vinuri franțuzești, fiecare călător va fi cu siguranță fascinat de această experiență viticolă.

Brazil

Fotografia de calatorie

Calatoriile, mai ales cele in tari straine, ne prilejuiesc ocazia de a vedea locuri inedite noua si de a captura peisaje, cladiri, oameni prin intermediul fotografiei.

Citeste mai mult


Cum facem bani cu Adsense

Promovez acesta solutie de a face bani online pentru eu am un mic venit lunar de la Adsense intodeauna pe data de 23.

Citeste mai mult

Cautare


Anunțuri