Lido di Jesolo - o stațiune mirifică

Sunteți o ființă solară, îndrăgostită de plaje cu nisip alb și fin, de marea care să vi se întindă caldă la picioare și de răsăritul soarelui care se ridică somnoros din ape, învăluindu-vă cu raze roșiatice și calde? Ei bine, există un loc magnific, unde puteți să vă satisfaceți cu ușurință bucuria acestor momente de neuitat. Lido di Jesolo.

Lido di Jesolo este o stațiune cu climă mediteraneană situată pe malul Mării Adriatice, în Spagia Veneta, la capătul nordic al lagunei venețiene. Stațiunea se află pe una dintre cele mai renumite plaje ale Italiei, bine amenajată și îngrijită, cu nisip fin și curat, cu șezlonguri și umbrele de plajă, personal atent și binevoitor și turiști din toate colțurile lumii, mulți dintre aceștia fiind chiar români. Plaja se întinde pe o lungime de 15 kilometri, iar stațiunea pe o singură stradă principală, plină de hoteluri, restaurante, baruri, cafenele, vile și magazine de tot felul.

Pentru turiștii care vizitează Lido di Jesolo, există o mulțime de locuri care pot fi admirate: Aqualandia, un loc de joacă pentru copii care reproduce atmosfera din Caraibe, Piazza Trento, biserica catolică Cheisa del Sacro Cuore di Gesu, unde uneori se țin concerte cu muzică sacră, Piazza Brescia.

Pentru cei care vor să îmbine zilele de plajă cu zilele dedicate excursiilor, posibilitățile sunt nelimitate, putând ajunge ușor în alte orașe importante din Italia, unde pot admira multe locații interesante: Milano: Domul, Piata Opera ”Scala”, cu statuia lui Leonardo Da Vinci, Castelul Sforzesco,  Galeriile Vittorio Emanuele, Florența: Palazzo Vecchio, Piazza della Signoria, Domul, Ponte Vecchio, Biserica Santa-Croce (mormintele lui Galileo Galilei, Michelangelo, Rossini), Verona : Amfiteatrul roman, Palazzo Capuleti, balconul Julietei, Piata Bra, și bineînțeles Veneția, cu Piazza San Marco,  Canal Grande, Bazilica San Marco, Puntea Suspinelor sau Palatul Dogilor.

Brazil

Fotografia de calatorie

Calatoriile, mai ales cele in tari straine, ne prilejuiesc ocazia de a vedea locuri inedite noua si de a captura peisaje, cladiri, oameni prin intermediul fotografiei.

Citeste mai mult


Cum facem bani cu Adsense

Promovez acesta solutie de a face bani online pentru eu am un mic venit lunar de la Adsense intodeauna pe data de 23.

Citeste mai mult

Cautare


Anunțuri