Miami - lux, strălucire și culoare

Bucurându-se de vizita a peste 10 milioane de turiști pe an, Miami, statul Florida, este cu  siguranță unul dintre cele mai vizitate și populare orașe din Statele Unite ale Americii. Așezat lângă Oceanul Atlantic, in partea de sud-est a Americii, într-o zonă interesantă situată între bariera de recif și mlaștina de mangrove, Miami și-a dezvoltat în mod considerabil partea turistică, beneficiind de clima subtropicală, cu veri umede și calde și ierni uscate. Astăzi, Miami este recunoscut în întreaga lume, mai ales prin plajele sale curate și atrăgătoare – Miami Beach – completate de lanțul de hoteluri și locuri de recreere luxoase.

Pentru cei care vor să viziteze acest oraș exotic și cosmopolit, zona centrală a metropolei impresionează prin zgârâie-norii somptuoși și amețitori și de apartamentele de lux, continuate de casele art deco frumos colorate din cartierul South Beach, care se pierd către plaja scăldată de soarele unui cer limpede și albastru, unde oricine poate să se bronzeze pe nisipul alb și fin, să se bălăcească în voie în apa oceanului sau a parcurilor de distracții sau să bea ceva rece și să mănânce copios în barurile, restaurantele, cafenelele, gelateriile răspândite peste tot. Portul Miami, cel mai mare port de ambarcațiuni din lume, este totodată și un important punct pentru croaziere către insulele exotice pierdute pe întinderea oceanului.

Printre multele destinații turistice care pot fi explorate se numără Centrul Gusman, Downtown-ul, complexul Bayside, American Airlines Arena, teatrul Jackie Gleason, Florida Grand Opera, zona rezidențială Coral Gables, Piscina Venețiană, Gradina Tropicală Fairchild, Little Havana, cartierul South Beach, bulevardul Ocean Drive cu magazine luxoase, baruri și restaurante frecventate de celebrități .

Vă puteți bucura de asemenea de renumitele locuri de relaxare precum “Riviera Americană” Miami Beach sau Parcul Crandon, sau de o croazieră de o zi în Bahamas ori excursii la Cape Canaveral, Orlando sau Everglades.

Brazil

Fotografia de calatorie

Calatoriile, mai ales cele in tari straine, ne prilejuiesc ocazia de a vedea locuri inedite noua si de a captura peisaje, cladiri, oameni prin intermediul fotografiei.

Citeste mai mult


Cum facem bani cu Adsense

Promovez acesta solutie de a face bani online pentru eu am un mic venit lunar de la Adsense intodeauna pe data de 23.

Citeste mai mult

Cautare


Anunțuri